diumenge, 17 d’octubre del 2010

Liliana!


Quin gran espectacle el de Liliana! Realment, ha valgut la pena esperar tots aquests mesos per poder assistir a aquest muntatge que els amics del Pim, Pam, Pum han preparat a partir d’un text clàssic d’Apel·les Mestres (per cert que un dia hauria de penjar algun poema decadentista d’aquest gran poeta de tombant del segle passat...).

Més de tres mil persones hem pogut assistir a un espectacle extraordinari per a un espai com el de la pista d’atletisme d’Olot: em penso que mai no hi ha hagut tantes persones en aquest equipament!

A partir d’un text amb força contingut líric, la música de quaranta intèrprets en directe, més la impactant actuació (amb força efectes de llum i colors) de la gent del Pim Pam, acompanyat –com no podia ser d’una altra manera- de la pirotècnia i els enginys de foc que ja són marca de la casa, han captivat en tot moment l’atenció i l’interès del públic assistent.


Estic convençut que tot aquest nombrós públic ha sortit ben sorprès i satisfet per l’espectacle i ha marxat amb la convicció que havia valgut la pena la caminada fins a les pistes.

Això sí: “Pim Pam Pum, pluja segura!” Per sort, però, avui només roinejava!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada