diumenge, 29 de novembre del 2009

Resposta de l'Antoni Agustí

Aquesta setmana l'Antoni Agustí respon les meves observacions de la setmana passada a La Comarca.

Bé: de fet, no respon res. No parla del tema dels pressupostos, ni de la irresponsabilitat dels grups municipals, ni de les reivindicacions dels treballadors...

Només diu que no és militant del PSC i que parla a nivell particular perquè està neguitós pel futur de la nostra ciutat. I qui no ho està?

També agraeix el meu article perquè li permet recordar que sí que va donar explicacions quan no va acceptar l'acta de regidor. Segons ell, la feina no li permetia -donats els resultats- acceptar-la.

Home, Toni!: vols dir que la llista del PSC ja sabia quants regidors trauríeu i que teníeu repartides les responsabilitats de govern sense esperar els resultats de les eleccions? Vols dir que vau obtenir uns resultats molt pitjors dels que esperàveu? Perquè per feina no serà: el regidor que et va substituir té dedicació exclusiva a l'Ajuntament!

Evidentment, que qualsevol regidor, en qualsevol moment del mandat de quatre anys, pot renunciar a la seva acta (en quatre anys les circumstàncies vitals i laborals dels regidors poden girar-se com un mitjó). Només faltaria! El que és més sorprenent és que algú que es presenta a unes eleccions en una llista renunciï al lloc que ocupava, immediatament després de les eleccions. En quinze dies, és més difícil que aquelles circumstàncies personals canviïn. Una altra possibilitat ben lícita és que l'acceptació de l'acta vagi relacionada amb els resultats obtinguts per la teva llista.

D'acord. Però això s'ha de notificar abans; no fer-ho és enganyar l'electorat.

Evidentment, no passaré cap resposta a La Comarca; amb aquestes ratlles n'hi ha ben bé prou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada