dilluns, 20 de setembre del 2010

Felicitacions a les JERC-Olot

Diumenge de Festes del Tura van aparèixer una trentena d’enganxines amb el logotip de les JERC que embrutien els fanals del nou Firalet. La brigada municipal ja tenia prou feina intentant endur-se les restes de la batalla nocturna per poder dignificar mínimament els tradicionals balls de la faràndula per haver-se d’entretenir amb les enganxines. Algú, doncs, s’hi va fixar i, lògicament, va obrir el corresponent expedient sancionador.


El cas és que les enganxines van ser distribuïdes durant la nit per joves procedents de totes les comarques gironines sense comptar l’ús que se’n faria. Evidentment, van fer molt mal fet!

Quan els joves militants de les JERC se’n van assabentar, van ser els primers a enutjar-s’hi; especialment perquè ells sí que eren coneixedors de la importància d’aquesta obra pública recentment inaugurada per la ciutat d’Olot, perquè tenen molt clar que una cosa és la reivindicació política i una altra de ben diferent malmetre o embrutir el mobiliari urbà.

Com que els va saber tan greu com als representants del consistori i a la resta d’olotins i olotines, de seguida es van intentar posar en contacte amb l’alcalde per disculpar-se davant tota la ciutadania i per posar-se a la seva disposició pel que calgués, assumint els resultats de l’expedient sancionador.

El cert és que divendres l’alcalde no els va poder rebre en la cita que havien concertat a començament de setmana i que les enganxines del Firalet encara hi eren. Tal com van manifestar en la conversa mantinguda amb el 6è tinent d’alcalde, dissabte al vespre van organitzar una brigada de neteja i van netejar tot el que van poder. D’aquesta manera, el Firalet podria lluir amb tota la seva plenitud en la inauguració del retorn del mercat setmanal d’aquest dilluns.

Enhorabona, jerquis, per la vostra responsabilitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada