dissabte, 17 de setembre del 2011

Jornada electoral a la Garrotxa


Aquest dissabte, els militants d’Esquerra hem pogut escollir per sufragi universal els propers president i secretari general del partit, així com el cap de llista per a les properes eleccions al Congrés.



A totes les comarques dels Països Catalans, els militants del partit hem organitzat els col·legis electorals. A la Garrotxa, durant tot el dia es podia votar al local de la Secció Local d’Olot.

El resultat d’aquestes eleccions ha comportat un canvi de dirigents i de representants en els diversos àmbits que calia escollir: el nou president d’Esquerra serà l’Oriol Junqueras, la secretària general serà la Marta Rovira i el cap de llista a Madrid serà l’Alfred Bosch. A tots ells, les felicitacions i els desitjos que tinguin (que tinguem) molta sort. Així com al candidat que no ha estat escollit, en Joan Ridao, l’agraïment per la gran feina que ha fet aquests anys com a portaveu a Madrid i com a secretari general.

Corren aires de renovació, la societat ens demana als partits polítics que responguem a aquests aires, que els representants polítics no s’enquistin, que no s’aferrin a la cadira. Penso que aquests resultats corresponen a aquesta idea. Penso que la gent d’Esquerra ha donat resposta a aquest corrent.

Poden dir el mateix els altres partits polítics que repeteixen com a candidats Duran i Lleida, Carme Chacón o Jorge Fernández Díaz?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada