dilluns, 5 de juliol del 2010

Com es pot ser tan cínic?


Ja entenc que els amics de Convergència Democràtica de Catalunya parlin de cacera de bruixes, que la comissió del Parlament sobre el cas Palau només té un sentit polític, que només es volen buscar proves del finançament irregular del partit, etc.

Ho entenc. Però no me n’he pogut estar (em passa massa sovint). Avui he mirat al Canal Parlament (www.parlament.cat) tota la intervenció del president de la Fundació Catdem (abans es deia Trias Fargas, però tant és: segueix sent la fundació de CDC), Joaquim Ferrer, exconseller de cultura de la Generalitat en un dels governs Pujol (Jordi).


Com es pot ser tan cínic!

El senyor Joaquim Ferrer és president de la fundació Catdem però no en sap res de res: no sap d’on vénen els diners de la fundació, no sap com s’inverteixen, no sap com es fan els pressupostos ni qui se n’encarrega... Espectacular!

Com que n’he seguit tota la intervenció i m’he anat exaltant per moments, us la recomano (no he tingut esma per mirar la intervenció del director, Agustí Colomines, però si algú té prou estómac, endavant!). Si pot ser, seguiu les preguntes que li fa l’Albert Rivera de Ciudadanos: resulta que en Joaquim Ferrer no és capaç de dir qui és el tresorer de la fundació! Quin cinisme! I aquests són els que volen governar el país per treure’l del fons del pou. Que la Moreneta ens empari!

Us passo el fragment de les preguntes d’en Pere Bosch, d’Esquerra: no us perdeu el moment en què Joaquim Ferrer li diu que 215.000 euros és molt poc i que, per tant, no li dóna importància d’on vénen o d’on deixen de venir... Que trist!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada