dilluns, 21 de març del 2011

Arriba la primavera!

Un altre cap de setmana intens!


Divendres al vespre, inauguració de la mostra “olot.doc”. Una mostra de documentals que a poc a poc es va fent un referent en el calendari cultural olotí. No cal dir que el secret de l’èxit és la gent que hi deixa temps i esforços en l’organització.

Dissabte matí: primer, proves a la plaça Mercat per gravar un espot sobre la necessària reforma de la plaça. M’ha servit per comprovar que és un espai amb moltes possibilitats i que una bona neteja de cara resultarà interessantíssima.

A migdia, segona inauguració (la primera va quedar massa aigualida la setmana passada...) de la plaça de les Monges. Per què hem deixat totes les inauguracions de places per a començament del 2011? (Això en teoria és una ironia perquè em sembla que tothom ho sap... I encara ens falta el passeig de la Muralla, que potser no arribarà a temps!)

Mitja tarda: magnífica sessió al Torín de lliurament dels premis Òmnium Garrotxa de redacció i dels premis Sambori dels Països Catalans. No deixarà de subratllar la meravellosa feina que està fent la gent d’Òmnium Cultural a la Garrotxa. Com sempre, molta gent, molt engrescada, i molts premis.

I una altra victòria del Barça, i a descansar que la setmana vinent també es preveu ben apretada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada