dimarts, 28 de juliol del 2015

Entre Lerrú i Josentonio..., votarem pel Sí! (i3)

Aquesta última entrada de la sèrie hauria de ser ben breu: no n’hem tingut prou? No hi ha prou exemples històrics que ens han demostrat que no hi ha res més a fer? No hem pogut comprovar que a la resta del món tothom qui ha pogut ha anat per feina?



I els catalans...? Doncs els uns per Lerroux (és un dir) i els altres per José Antonio (encara és un dir més gros) hem anat badant durant anys i panys.
I a hores d’ara, quan ho tenim ben a tocar, quan després d’anys de lluites i manifestacions multitudinàries i inimaginables tenim finalment l’opció de fer allò que tant havíem anhelat, correm el risc de tornar a badar.
Alguns perquè es deixen endur pels mateixos cants de sirena que ens han entrebancat durant dècades, d’altres perquè no es refien de l’honestedat dels que s’han ajuntat per defensar el Sí a la independència, d’altres... no se sap ben bé per què. El cas és que totes aquestes distorsions ens poden fer marrar el camí una altra volta.
I ara ho tenim fàcil. És clar que el govern espanyol farà tot el que podrà per impedir-ho, però si la gent té clar que vol la independència i que votarà per la independència el proper 27 de setembre, no hi haurà qui ens pari.
El 27S Junts pel Sí: “No podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada