dissabte, 20 de desembre del 2014

Participa-hi!

50 PROPOSTES PER DEBATRE I COMPARTIR
#nouOlotnouPaís


El 24 de maig del 2015 hi ha convocades les properes eleccions municipals. Esquerra Republicana de Catalunya-Olot i JuntsxOlot volem presentar-nos com l’opció de govern d’esquerres i progressista que porti Olot a ser una capital comarcal de referència en la nova República Catalana independent.

Pensem que la transparència de l’administració pública i la participació ciutadana han de ser uns referents bàsics en el nou país que hem de construir entre tots. Per això, volem que el programa electoral d’ERC-JuntsxOlot sigui producte de la participació i el consens de tots.

Per tal de facilitar la participació ciutadana en el nostre programa, hem volgut partir d’unes idees inicials que, des del grup de companys que hi estem treballant durant tots aquests anys, pensem que poden ser interessants. Però no deixen de ser unes idees de partida, unes propostes que volem compartir, que volem debatre i, sobretot, ampliar amb tothom; per això hem volgut que només siguin 50 propostes. Partim d’aquí, però volem un programa ric i complet, fruit de la voluntat participativa de tots.


D’aquí n’ha de sortir el programa electoral independentista i d’esquerres que dirigeixi Olot cap a aquesta nova etapa fundacional del nostre país. Tots hi hem d’aportar el nostre gra de sorra perquè puguem arribar allà on tots plegats volem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada