dissabte, 7 de maig del 2011

Primers actes de campanya

Després de l’inici de campanya, amb l’enganxada de cartells en els cubs del Firal, divendres i dissabte han estat dos dies intensos per als membres de la llista d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot.


Divendres mateix, teníem en Marcel Coderch, que ens ha fet l’immens honor de voler donar suport a la nostra candidatura, amb una xerrada sobre l’energia nuclear. Com que tot Catalunya ha hagut de conèixer aquests dies en Marcel, potser perquè és dels pocs que gosa parlar clar sobre l’accident de Fukushima, no ens calen més presentacions. Cal que ens hi posem molt seriosament i que eliminem definitivament la dependència del món occidental d’aquesta font d’energia que se’ns pot escapar de les mans en qualsevol moment.

Tot seguit, vam sortir escopetejats a la gran innovació que ha presentat Òmnium Cultural per a aquesta campanya: un sopar col·loqui sobre cultura amb representants de totes les forces polítiques. No cal dir que jo mateix vaig explicar quines eren les línies essencials del nostre programa: per a nosaltres, la cultura ha d’ocupar un paper central en la societat i, per tant, requereix que tots, començant per qui va davant, ens hi deixem el coll.

Dissabte matí: penjada de cartells. Aquest cop, l’empresa que penja les banderoles ha començat per nosaltres, de manera que, quan vaig arribar divendres a l’Institut, tothom ja m’havia vist penjat dels fanals... Dissabte, però, tocava començar a penjar cartells, o sigui que ben aviat cap al local d’Esquerra preparats per fer exercici!

A la tarda, un acte més proper però igualment important. La gent de la Secció Local de les JERC va preparar un acte sobre la comunicació 2.0 amb la Meius Ferrés com a ponent, ben experta en aquests temes. No cal dir que ha estat un acte molt proper, però completament interessant per tots els qui hi hem pogut assistir.

A sopar i a esperar que siguin quarts d’una de la matinada per homenatjar les patinadores del CPAO que han quedat segones d’Europa. És clar que, acostumades a quedar campiones, els pot semblar poc, però ara més que mai necessiten que les rebem amb tota la il·lusió del món pel que representa el seu esforç i els seus resultats. Les tornarem, doncs, a felicitar de tot cor: a les patinadores, als entrenadors i a tots els directius i pares i mares que treballen tant i tant durant tot l’any.

I demà més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada