dissabte, 14 de maig del 2011

Quatre dies de campanya...

Penjar cartells, penjar pancartes, observar com desapareixen, com et pinten els ulls, el nas... Forma part de la campanya!

Tot i així, si he observat una cosa de què no n’estava del tot convençut, és que la gent no està tan distant de la política com els grans mitjans de comunicació ens volien fer veure. Quan hem entrat en contacte amb la gent, a peu de carrer, normalment hem trobat bones cares i molta il·lusió. Tothom sap que la democràcia és això: podem estar més o menys equivocats, podem estar més o menys d’acord, però l’important és que tothom pugui opinar i que acabi decidint amb el seu vot. No tot està perdut!

I, després de les pancartes, dilluns vam fer mercat amb la Clara i en Llorenç: ho vam haver de compatibilitzar amb la feina, però l’hora llarga que ens hi vam estar va ser ben profitosa. Gent interessada i, sobretot, amable.

Dimarts, presentació dels vídeos de campanya: la veritat és que ha estat una experiència divertida. En Lluís, d’una manera ben casolana, m’ha anat filmant en diversos llocs de la nostra ciutat, explicant els punts principals del programa. I, com a suport, hem anat gravant amics varis que refermen la idea de votar Esquerra. A tots ells, el meu més ben sincer agraïment.

Ahir, dimecres, un acte especial: la presentació del llibre “Dones d’Esquerra”, amb la presència de moltes dones que integren les llistes d’Esquerra de la comarca. La Clara va explicar la singularitat de la nostra llista per Olot, completament paritària sense haver-ho buscar de manera especial. Pensem que la visió femenina ha d’impregnar totalment el govern de la ciutat. Només ens en sortirem, si treballem tots junts!

I, avui, un altre acte dels que em fa feliç poder presentar: l’Albert Juncà, doctor en Sociologia de l’Esport i professor de la Universitat de Vic, ens ha explicat com s’ha de gestionar l’esport amb una visió global, amb la idea que és un aspecte essencial i beneficiós per a la societat en molts sentits.

Des de les pistes d’atletisme, he pogut defensar la meva idea de treballar perquè l’esport empleni bona part de la vida de tots els olotins. Són un exemple que encara ens queda molta feina per poder optimitzar la gran quantitat de recursos que tenim.

Deixeu-me acabar agraint la cobertura que ens han ofert la majoria de mitjans de comunicació de la comarca en aquests actes de campanya i, especialment, a Olot TV, ja que em vaig mostrar crític pel tractament que ens havien donat en els darrers mesos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada