diumenge, 15 de maig del 2011

Darrer cap de setmana de campanya: el canvi de debò

Divendres, encara que fos 13, vam tenir la sort de compartir una llarga estona amb l’Elisenda Paluzie, que s’ha implicat al màxim en la nostra llista per Olot. L’Elisenda és una economista sobradament coneguda per tots (la primera degana de la facultat d’Econòmiques), amb un currículum que ho diu tot, i una de les persones que s’ha implicat més en l’organització de les consultes populars sobre la independència.


Cal que treballem, des dels ajuntaments, per estendre la idea independentista, per fer-la majoritària. La gent d’Esquerra tenim clar que només ens en sortirem si aconseguim ser independents: Espanya ens arrossegarà a un pou de misèria si no ho fem (no ens enganyem: tots sabem que el problema del finançament de les administracions catalanes ve d’Espanya).

Però també és veritat que el tema central del 22M són les eleccions municipals. El tema central és qui i com governarà Olot aquests propers quatre anys.

Dissabte, fèiem l’acte central de campanya amb la presència de l’exconseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet. En economia, aquests són els nostres referents: Huguet i Paluzie! Gent que té clar que només ens en sortirem si som capaços d’anar més enllà, si cuidem el nostre teixit empresarial, si som punters en innovació. I, per a això, cal dedicar-hi les inversions que calguin. Els diners públics han d’estar molt ben gestionats.

Jo mateix vaig poder explicar-me en aquest acte central, aportant la idea que el canvi de debò no són ni en Pitu ni en Mia, ni en Mia ni en Pitu. El canvi de debò no és un recanvi, ni un tornar al passat de majories absolutes. El canvi de debò és el diàleg, l’entesa entre tots els grups i el conjunt de la ciutadania per poder fer un Olot millor.

I aquest canvi només el representa la gent d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada