diumenge, 20 de juny del 2010

Seleccions catalanes


La secció local d’Olot d’Esquerra Republicana de Catalunya hem organitzat avui dissabte un acte en favor de les seleccions esportives catalanes. Evidentment, el protagonisme l’havien de tenir els esportistes i tota aquella gent que està treballant perquè l’esport català tingui la força que actualment ja té i, si pot ser, encara millor.

Ha estat un acte dens, amb la presència de Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma pro Seleccions Catalanes, que està treballant tant i tant perquè les seleccions catalanes estiguin reconegudes internacionalment. Tot seguit, en representació dels clubs olotins, han intervingut en Jordi Vayreda, membre de la junta de la Unió Esportiva Olot –felicitat reiteradament pel recent ascens del primer equip de l’entitat-, Gaspar Senis, en representació del Club Natació Olot i, finalment, Agustí Colomer, president de l’exitós Club de Patinatge Artístic Olot.


Posteriorment, també han intervingut, en Blai Mallarach, waterpolista olotí que ha pogut defensar els colors de la selecció en algun partit amistós, i en Rai Arjona, també olotí, president de l’última federació esportiva catalana que ha estat reconeguda internacionalment, la de biketrial.

Per tancar l’acte, ha intervingut en Pere Gratacòs, que va ser durant quatre anys entrenador de la selecció nacional de futbol, des d’on va viure multitud d’anècdotes a què s’ha pogut referir detalladament.


Tots ells han subratllat la importància per al futur de l’esport català del reconeixement internacional de les seleccions catalanes i del fre que suposa l’oposició de l’Estat espanyol en totes les seves formes. L’esport català ja és prou important, però poder comptar amb seleccions catalanes suposaria un rellançament definitiu.

Avancem, doncs, pas a pas amb l’esforç de tots plegats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada