dimecres, 10 de febrer del 2010

Campiones de Catalunya!

Tornen a ser les primeres. I ja van... no sé quants anys! Aquest cap de setmana, les noies del CPA Olot han tornat a guanyar el campionat de Catalunya. Passen els anys, canvien les patinadores, canvien els directius, i els èxits segueixen arribant a Olot.


És evident que el secret és el treball i el treball; les hores i hores de dedicació; les patacades –una darrere l’altra- i tornar-ho a provar! Les sessions intenses d’entrenament. Això ho dic amb coneixement de causa: molts cops m’havia tocat esperar pacientment (o impacient) que acabés l’entrenament de patinatge per muntar les cistelles i fer l’entrenament de bàsquet; i no hi havia dia que les noies no apuressin fins el darrer segon! O aquells dissabtes al matí, mandrosos, arribant al pavelló per entrenar els equips més joves o per sortir a un desplaçament llarg i... les noies del patinatge que, disciplinades i conscients del que han de rendir, des de primera hora vénen disposades a seguir entrenant.


No és cap secret: tothom sap que per tenir èxit cal ser el que s’esforça més, el que treballa més. Però també cal tenir traça, coneixements i, en aquest cas, un punt d’art. I, en tots aquests títols, sempre trobem un comú denominador: la figura d’en Ricard Planiol que, bo és reconèixer-ho, amb mà destra i aquell toc de genialitat ha sabut treure el millor d’aquests grups de noies que ha anat dirigint al llarg de tots aquests anys. Estic convençut que un dels més grans plaers d’en Ricard ha de ser veure aquelles nenes que ell va començar a entrenar quan no aixecaven ni un pam de terra convertides en campiones del món.

Felicitats, doncs, una altra vegada, i a tornar a competir per l’espanyol, l’europeu i el mundial. Enguany la novetat serà l’estrena del nou pavelló que han ajudat a tirar endavant gràcies a aquests triomfs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada