diumenge, 31 de maig de 2015

2833 gràcies!

Després d’una bona colla de setmanes completament distanciat d’aquest bloc, per culpa de dies i dies d’atabalament per la campanya electoral, la precampanya, el final de curs i tot plegat, finalment tinc una estoneta de desestrès per escriure quatre ratlles d’agraïment.Contents, molt contents! I no pot ser d’altra manera: després de la jornada electoral del 24 de maig, ERC a Olot (amb el suport de les JERC i de JuntsxOlot) vam assolir per primera vegada la posició de segona força més votada. La llista més votada de les esquerres.
En aquest actual període democràtic, a Olot, ERC sempre havia tingut un màxim de dos regidors. Els 2833 votants ens han permès entrar al consistori cinc regidors d’ERC i la responsabilitat de ser la segona força. No cal dir que després dels meus vuit anys com a regidor a l’Ajuntament, que la llista d’ERC hagi obtingut aquests resultats em satisfà plenament, i no puc més que agrair-ho a tots els olotins que han dipositat la seva confiança en les nostres propostes.
En les difícils condicions del 2011, la primera vegada que em presentava com a cap de llista, vam tenir 908 vots (el 7,39% del total) i la progressió de PxC ens va relegar a la quarta posició. Aquest 2015, hem obtingut 2833 suports (el 21,95%) i PxC no ha obtingut representació al consistori. No en podem estar més satisfets! En quatre anys, el panorama ha canviat radicalment i en positiu.
Cert és que ens hem quedat ben lluny dels resultats de les darreres eleccions europees, en què ERC havia estat primera força a Olot, amb 4.094 sufragis; però també és ben clar que hem triplicat els nostres vots tant en termes absoluts com relatius.

És clar que el salt que la nostra llista ha fet al segon lloc i a passar a ser la llista d’esquerres més votada ens emplena d’una responsabilitat que els regidors d’ERC assumim amb seny i convicció. Estic convençut que els regidors olotins d’ERC (jo mateix, amb l’Anna, la Clara, en Quinto i en Lluís) no us decebrem. Tots plegats, construirem l’Olot de la llibertat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada