dimarts, 2 de març del 2010

28F: un nou èxit popular


Felicitats a tota la gent que ha treballat per fer arribar la flama de la independència, de la democràcia, als més de 80 pobles del Principat que han pogut manifestar-se sobre la independència de Catalunya.

De ben segur que n’hi haurà que no trobaran prou destacat que un 25% dels catalans cridats a les urnes (un 35% a la Garrotxa) s’hagin mobilitzat en una diada marcada pel “silenci administratiu”, per la manca d’oficialitat, pel valor purament testimonial, pel boicot mediàtic.


I no: després d’analitzar-ho amb calma, no puc més que estar convençut que Espanya comença a tenir por.

Els espanyols comencin a tenir por perquè ningú no pot anar contra la democràcia, ningú no pot anar contra la voluntat popular... Si, un cop realitzades les consultes a gairebé tots els municipis de Catalunya, hi ha més d’un milió de catalans que s’han manifestat a favor de la independència, quin serà el polític que es pugui presentar davant de l’opinió internacional negant la possibilitat de fer una consulta oficial sobre la independència de Catalunya?

Endavant, doncs, amb les consultes! Malgrat la deformació de l’Espanya oficial, malgrat els bastons a les rodes que intenten col·locar tots aquells que perdran la seva posició privilegiada, la voluntat popular és inqüestionable, és imparable.

Si és la voluntat de tots els catalans, aconseguirem la independència! No ho dubtem pas!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada