dimecres, 20 d’abril del 2011

Joan Ridao i les llistes d'ERC a la Garrotxa

Avui hem fet una sessió doble, com les d’abans...


En primer lloc, m’ha correspost presentar el darrer llibre del nostre Secretari General, Catalunya i Espanya, l’encaix impossible. En Ridao ha escrit molts llibres sobre les relacions entre Catalunya i Espanya; mai, però, ho ha pogut fer des del coneixement de més de tres anys de treballar a Madrid i de trobar-se amb les dificultats centralistes de comprensió de la diversitat. En aquest llibre, Ridao reflexiona sobre la impossibilitat de fer viable qualsevol altre camí per a Catalunya que no sigui el de la independència, sobretot arran de la sentència del tribunal constitucional sobre l’estatut.

La manifestació del 10 de juliol en va ser una evidència flagrant que cap formació no podrà bandejar.

Tot seguit, hem presentat les set llistes electorals que Esquerra-Acord Municipal presenta a la Garrotxa. Són menys que les que presentàvem el 2007, però estem convençuts que totes elles són llistes ben sòlides, que plantegen un futur millor per a les seves respectives poblacions i que, n’estem segurs, gaudiran de la comprensió i de la recompensa dels seus conciutadans.

A banda de la llista d’Olot, presentem les llistes de Riudaura, la Vall d’en Bas, Castellfollit, Argelaguer, Santa Pau i Sant Jaume de Llierca.

Totes elles tenen uns caps de llista perfectament preparats per posar-se al davant dels seus respectius consistoris... Molt millors que els alcaldes que hi ha governat durant aquests últims quatre anys.

Tinc el ferm convenciment que aquestes llistes no són més que un camí perquè, en els propers anys, Esquerra recuperi i redimensioni la seva presència a la Garrotxa, com a primer pas per avançar cap a la independència del nostre país.

A tots, doncs, desitjo la millor fortuna i que els seus respectius conciutadans els facin tota la confiança del món.

Per cert, no puc deixar de constatar l’absència de les càmeres d’OTV... Ni amb la presentació de totes les llistes de la comarca, ni amb la presència del Secretari General d’ERC, pensen que mereixem la seva atenció! Potser haurem de fer arribar una instància en alguna conselleria?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada